на Процес на OEM/ODM адаптер за напојување и полнач 丨Pacoli Power

Фабрика за адаптер за напојување и полнач за телефон

OEM/ODM адаптер за напојување и полнач за телефон

Пред сè, влезот треба да се испита етикетата наадаптер за напојување Кина, главно 100-240v се користи интензивно.Покрај тоа, видот на влезниот напон е различен од земја до нација, различна земја.На пример, влезот на адаптерот за напојување е 220V, но Америка е 110V.Приклучокот е исто така различен врз основа на нациите.Приклучокот на Обединетото Кралство се разликува од приклучокот на Австралија, како и на САД.

Вториот елемент е резултатот напон, како и струја.Подолу следи барањето дека ако двата LED адаптери имаат ист мал напон и исто така различни излезни струи, дали можат да се користат на истиот лаптоп?Основниот принцип е дека адаптерот за напојување со голема номинална струја може да го замени напојувањето со мал номинален постоечки.Некои можеби мислат дека напојувањето со голема номинална струја сигурно ќе го отфрли лаптопот бидејќи сегашноста е висока.Всушност, сегашноста зависи од оптоварувањето под точно истиот напон.

Конечно, соодветен производител на адаптер за напојување во Кина треба да ги има предметите со одбрана од кратки кола, преоптоварување преку температура.Производите треба да имаат безбедносна акредитација.Производителот на адаптер за напојување може да произведе адаптер за напојување со безбедносна акредитација што може да ја заштити безбедноста на поединецот со цел да спречи електричен удар, пожар, како и други закани.

Процес на производство на адаптер за напојување и полнач за телефон

微信图片_20220331145104

Суровини

Haf0f7bb298cf42259bbe9d460ceabc65b

IQC

He1b58c4eef3f4b8f848972d5b65f69d0u

STM линија

H90fa92c93c0d4a088480a373d9d5c5d6A

Reflow лемење

H77b13332d0e3491c893e416236222029r

АОИ

Ha0977ee23ebf4aae870e0d10c4949cc0r

DIP линија

Производител на адаптер за напојување

Лемење со бранови

H9be162619f99485780c0739878959c47n

Тест

Hf59239753b124a95aae3728bde2ca0e8h

Пакување

H5e0f36c7b56a4bd0b5df35f6725d056eR

Магацин

f279c507833fe722dc5bf48254eddb7

Лодинг

Индустриски синџир за вертикални полначи и адаптери

Распоредот на целиот индустриски синџир ефикасно ја контролира единечната цена на суровините на производот и квалитетот на компонентите на целиот индустриски синџир на производот.

Адаптер Криејтив

Pacoli е еден од најкреативните водечки брендови за мобилни додатоци во Кина.Работете со многу познати дизајнери во домашни и во странство за да создадете оригинален бренд за мобилни додатоци со меѓународно влијание.Pacoli ги користи квалитетот и визуелната естетика за да ја подобри вредноста на секојдневниот живот и да создаде функционални и естетски мобилни додатоци за вас.

ФОКУС

Pacoli се фокусира на полето на мобилни додатоци, придржувајќи се до оригиналниот дизајн, кинеското производство, глобалната деловна филозофија, одличен квалитет, разумни цени и совршена услуга, на домашниот и странскиот пазар за да освои добра репутација!

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја