Procesi i përshtatësit të rrymës dhe karikuesit OEM/ODM丨Pacoli Power

Fabrika e përshtatësve të energjisë dhe karikuesit të telefonit

Përshtatës i rrymës OEM/ODM dhe karikues i telefonit

Para së gjithash, të dhëna duhet të shqyrtohet etiketa epërshtatës i energjisë porcelani, kryesisht ai 100-240v përdoret gjerësisht.Për më tepër, lloji i tensionit të hyrjes varion nga një vend në tjetrin në vende të ndryshme.Për shembull, hyrja e përshtatësit të energjisë në Kinë është 220 V, por Amerika është 110 V.Shtojca është gjithashtu e ndryshme në bazë të kombeve.Plug-in-i i Mbretërisë së Bashkuar ndryshon nga plug-in-i i Australisë, si dhe i Shteteve të Bashkuara.

Elementi i dytë është voltazhi i rezultatit si dhe rryma.Më poshtë vjen pyetja se nëse dy adaptorë led kanë të njëjtin tension të vogël dhe gjithashtu rryma të ndryshme daljeje, a mund të përdoren në të njëjtin laptop?Parimi bazë është që një përshtatës i furnizimit me energji elektrike me një rrymë të madhe nominale mund të zëvendësojë një furnizim me energji elektrike me një ekzistues të vogël nominal.Disa mund të mendojnë se një furnizim me energji elektrike me një rrymë nominale të madhe me siguri do të heqë fletoren, pasi e tashmja është e lartë.Në fakt, e tashmja varet nga ngarkesa nën të njëjtin tension.

Më në fund, një prodhues i përshtatshëm i përshtatësit të energjisë në Kinë duhet të ketë artikujt me mbrojtje nga qarqet e shkurtra, mbingarkesa mbi temperaturën.Produktet duhet të kenë akreditim sigurie.Një prodhues i përshtatësve të energjisë mund të prodhojë një përshtatës të furnizimit me energji elektrike me akreditim sigurie që mund të mbrojë sigurinë e individit në mënyrë që të ndalojë goditjen elektrike, zjarrin, si dhe kërcënime të tjera.

Procesi i prodhimit të përshtatësit të energjisë dhe karikuesit të telefonit

微信图片_20220331145104

Lende e pare, lende e paperpunuar

Haf0f7bb298cf42259bbe9d460ceabc65b

IQC

He1b58c4eef3f4b8f848972d5b65f69d0u

Linja STM

H90fa92c93c0d4a088480a373d9d5c5d6A

Reflow Saldim

H77b13332d0e3491c893e416236222029r

AOI

Ha0977ee23ebf4aae870e0d10c4949cc0r

Linja DIP

Prodhuesi i përshtatësve të energjisë

Saldim me valë

H9be162619f99485780c0739878959c47n

Test

Hf59239753b124a95aae3728bde2ca0e8h

Paketimi

H5e0f36c7b56a4bd0b5df35f6725d056eR

Magazina

f279c507833fe722dc5bf48254eddb7

Loding

Zinxhiri i industrisë së karikuesit dhe përshtatësit vertikal

Paraqitja e të gjithë zinxhirit të industrisë kontrollon në mënyrë efektive çmimin për njësi të lëndëve të para të produktit dhe cilësinë e përbërësve të të gjithë zinxhirit të industrisë së produktit.

Adapter Creative

Pacoli është një nga markat më kreative të aksesorëve celularë në Kinë.Punoni me shumë stilistë të famshëm brenda dhe jashtë vendit për të krijuar një markë origjinale të aksesorëve celularë me ndikim ndërkombëtar.Pacoli përdor cilësinë dhe estetikën vizuale për të rritur vlerën e jetës së përditshme dhe për të krijuar një pajisje celulare funksionale dhe estetike për ju.

FOKUSI

Pacoli fokusohet në fushën e aksesorëve celularë, duke iu përmbajtur dizajnit origjinal, prodhimit kinez, filozofisë globale të biznesit, cilësisë së shkëlqyer, çmimeve të arsyeshme dhe shërbimit të përsosur, në tregun vendas dhe të huaj për të fituar një reputacion të mirë!

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni