на OEM / ODM футрола за телефон, фабрика за извор за полнење на мобилен телефон

За нас

НАШАТА КОМПАНИЈА

Профил на компанијата

Foshan Pacoli power Co., Ltd.

Нашиот тим
Покрај реката Перл, во центарот на големиот залив.Лоциран во областа Нанхаи во градот Фошан, Foshan Pacoli power Co., Ltd е професионален производител на електроника за широка потрошувачка, интегриран во дизајнот, производството и продажбата, кој е посветен да испорача естетски решенија за жешка продажба на мобилни додатоци B2B.

Нашиот тим

Нашата приказна

Pacoli Power постојано инсистира на вредностите дека клиентот е прв, а квалитетот е приоритет, ние постојано се подобруваме имајќи ги на ум овие клучни зборови: сонце, комуникација, соработка, перформанси и иновации.Долги години, ние ја одржуваме нашата посветеност на континуирани подобрувања, постојано зголемувајќи ги дизајните на производите и инвестираме повеќе во истражување и развој, постојано иновираме и подобруваме технологии, производи и услуги.Обрнувајќи повеќе внимание на квалитетот, придавајќи поголемо значење на кредитот, се стремиме да обезбедиме врвни производи и одлично искуство на сите клиенти, што точно го одразува нашиот систем на вредности.

 

Добивката е само почеток, иднината започнува со еден чекор.Денес, Пацоли стои на сцената на постојано менување на ерата, имаме за цел да го изградиме брендот за потрошувачка електроника создаден во Кина со силата на компанијата.Без разлика колку брзо се менува пазарот, ние секогаш остануваме верни на нашата оригинална аспирација.Врз основа на истражување и развој, под гаранција за квалитетот, со вработените како корен, имаме за цел да обезбедиме најсовремени и здрави мобилни додатоци за глобалните корисници, стремејќи се да го изградиме првиот бренд на потрошувачка електроника. .

Производство на слушалки, футроли за мобилни телефони, полначи за мобилни телефони, безжични полначи
Напојувањето на Pacoli се користи за прикажување на готови производи како што се полнач, адаптер за напојување и футрола за мобилен телефон.
PD полнач, USB полнач, полнач за телефон, процес на истражување и развој на адаптер за напојување

Фабрика

Основана во 2014 година, компанијата е модерно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба, специјализирано за производство на додатоци за мобилни телефони од висока класа.

Изложен салон

Pacoli power се фокусира на полето на додатоци за мобилни телефони и е во согласност со оригиналниот дизајн, направен во Кина и глобалната деловна филозофија.

Истражување и развој

Pacoli power продолжува да воведува подобри дизајни за да му служи на пазарот.Настојувајте да изградите кинески оригинален бренд за додатоци за мобилни телефони со меѓународно влијание.
Доколку сакате да дознаете повеќе, можете да не контактирате.