Shërbimi

Shërbimi

d65ff425b84921de18826556a2247c7

Fillimisht ishim një kompani OEM, e fokusuar kryesisht në prodhimin e karrigeve të zyrës.Nga atje, ne u zhvilluam në ODM, duke ofruar shërbime të projektimit dhe prodhimit, dhe duke shtuar një numër të madh produktesh të reja në linjën tonë të prodhimit
Kompania tani ka një departament R & D, dhe ne kemi filluar të punojmë me stilistë të lartë vendas të pavarur për ta mbajtur atë të freskët.Ne jemi bërë një furnizues i karrigeve të zyrës, në gjendje të krijojmë marka të personalizuara në dokumentet dhe paketimet e produkteve dhe të krijojmë mobilje të personalizuara sipas kërkesave të klientit, gjë që i jep një dimension të ri shërbimit tonë.
Ne kemi modernizuar menaxhimin dhe dixhitalizuar komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm.Ne kemi shtuar softuerin standard të industrisë dhe mjetet e menaxhimit të zyrës që tani janë sinkronizuar duke përdorur teknologjinë cloud.
Ne ofrojmë shërbime të prodhimit të mobiljeve për zyra B2B për ndërmarrjet globale, duke përfshirë markat tregtare, dyqanet e specializuara dhe hipermarketet, si dhe shitësit me shumicë dhe tregtarët e përmendur më sipër.Linja jonë e produkteve përfshin karrige trajnimi, karrige zyre, divan zyre dhe produkte të tjera.
Kontaktoni shërbimin tonë të klientit për më shumë informacion dhe ne do ta përpunojmë porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur!

Prodhimi

Ne do të sigurojmë që klientët të ndjekin me saktësi produktet e tyre.Kjo është arsyeja pse në pacoli power, ne ofrojmë softuerin më të avancuar të prodhimit ERP për të gjurmuar produktet tuaja nga fabrika në derën tuaj.
Prodhimi i produkteve tona fillon me materialet tona, të cilat gjithashtu do të gjurmohen dhe inspektohen pas mbërritjes.Pas fazës fillestare të mbërritjes, kontrolloni nëse të gjithë komponentët përmbushin standardet CE, CCC, FCC dhe standardet e tjera të certifikimit që kërkojnë kontroll të rreptë të cilësisë.

Prodhuesi i përshtatësit të energjisë
sadasda

Cilësia

Nuk ka asgjë që ne vlerësojmë më shumë se cilësia.Si furnizues premium i aksesorëve celularë, ne sigurojmë që të gjitha produktet tona të testohen sipas standardit CE, CCC, FCC, etj.Kjo përfshin testet e mëposhtme:

ATE TEST
TEST PËR PLAKJE
TESTI FILLESTAR

Paketimi

Nëse nuk jeni aty për të inspektuar personalisht porosinë tuaj përpara se ta dërgojmë, ne do të mbledhim një njësi të çdo artikulli që keni porositur dhe do t'i fotografojmë ato për lehtësinë tuaj.Pasi të bëjmë inspektimin përfundimtar, do ta paketojmë me kujdes duke përdorur një procedurë paketimi me shumë shtresa, e cila do të sigurojë që produkti juaj të arrijë në përputhje me pritjet tuaja të larta.

Furnizuesit më të mirë të aksesorëve celularë në Boke Furniture janë gati të projektojnë, prodhojnë dhe dërgojnë artikullin tuaj në kohë rekord.Në momentin që dorëzoni porosinë tuaj, ne jemi të përgatitur të përcaktojmë datën e dorëzimit dhe detajet përkatëse të dërgesës.Ne kemi një magazinë plot me materiale që presin kërkesën tuaj unike.

sadsadasfas

Aksesorë celularë OEM me çmime të favorshme me shumicë!