Hva er en AC/DC-adapter?

12V AC-til-AC veggadapter strømforsyning

12V AC-til-AC veggadapter strømforsyning

https://www.pacolipower.com/24w-12v-2a-power-adapter-product/

DC 12v 2a strømforsyningsadapter

https://www.pacolipower.com/24-volt-power-supply-product/

strømforsyning 12v adapter

AC/DC-adaptere brukes ofte av utvendige strømforsyningsenheter for elektrisk utstyr som ikke direkte kan trekke strøm fra strømnettet.De transformerer alternerende eksisterende (AC) til den nødvendige likestrømmen (DC).

Vanligvis har slike gadgets ikke plass i kabinettet for de store delene som trengs for denne konverteringen.Utskiftbare utvendige strømforsyningsenheter gir i tillegg ekstra allsidighet.

Batteriladere for telefoner og bærbare datamaskiner er kanskje den mest kjente typen AC/DC-adapter.Imidlertid har de også en rekke bruksområder i kommersielle omgivelser - for eksempel brukes de med motorer og automasjonsverktøy.

AC/DC-adaptere har mange alternative navn, bestående av:

  •  AC DC adaptere
  •  AC/DC omformere
  •  A/c batteriladere
  •  DC-adaptere
  •  AC-adaptere
  •  AC-adapterplugger
  •  Batteriladere
  •  Bytte av adaptere
  •  Plug-in strømmaterialer
  •  Strømadaptere

 

Hvordan fungerer AC/DC-adaptere?

Så, hva er AC-strømadapter og hvordan er den forskjellig fra DC-strømadapter?AC og DC er elektriske formater.Roterende nåværende gjentatte ganger endrer retning, vekslende mellom de gunstige og ugunstige innleggene i en krets.Dette er stilen som brukes til å gi nøkler strøm.Til sammenligning transformerer ikke rett strøm instruksjoner.DC brukes til å overføre strøm langs elektriske pyloner, og den driver også telekomenheter, kjøretøybatterier og elektriske dingser med oppladbare batterier.

 

AC-adaptere har vanligvis et blokkert sentralsystem inkludert strømsvitsjende ledninger.Dette trekker til seg vekselstrøm fra strømnettet og transformerer den rett til likestrøm med den spenningen som kreves av verktøyet.En strømkabel mater deretter denne strømmen fra adapteren til dingsen for å fakturere batteriet eller la det kjøre.

 

Som mange andre elektriske dingser, er klimaanleggsadaptere konstruert for kompatibilitet med forskjellige grader av kraft, vanligvis delt i volt.De har i tillegg en rekke plugger for bruk med ulike uttaksoppsett.Den britiske grunnleggende strømpluggen er forskjellig fra den som brukes i Europa, for eksempel, så vel som forskjellig fra den vanlige amerikanske støpselet.

 

Mange AC/DC-adaptere er ikke globale og kan også bare brukes til å drive egnede verktøy.Likevel er noen modeller utviklet for å fungere som erstatningsladere for et stort utvalg enheter.Disse globale strømforsyningsadapterne er kompatible med flere spenninger innenfor et område - for eksempel 100-240 volt - og noen har også plugger av forskjellige dimensjoner.Sistnevnte er i tillegg kjent som stjerneadaptere eller X-porter.

https://www.pacolipower.com/wholesale-24v-power-supply-product/

batteriladere for bærbar datamaskin

AC vs DC-adapter

AC/DC-adaptere har endt opp med å bli verdensomspennende produkter i kjølvannet av globaliseringen av moderne forbrukerteknologi.Likevel, vegguttak oppsett varierer mellom nasjoner - kontrast de spesielle tre utføre pins av britiske plugger med to-blad (flat pin) arrangementet brukt i USA.

 

Australske plugger har tre blader, mens europeiske har to sylindriske pinner.I mellomtiden skiller japanske plugger seg igjen, og favoriserer tvillingblad med sirkulære fordypninger.

 

AC/DC-adaptertilkoblinger må speile disse globale variasjonene.

 

Produsenter nærmer seg dette problemet på en av to metoder:

 1. Ved å lage varierende lokale design med helt innebygde plugger.

 2. Ved å tilby et sett med utskiftbare batteriladerplater inkludert lokale pluggdesign i pakken.Kunder fester den riktige platen for sitt land.Dette er en kostnadseffektiv tilnærming ettersom globale plugger henvender seg til et mye større marked.

 

Hva er en 12V DC strømforsyning?

En 12V DC strømforsyning er en adapter laget for å levere nøyaktig 12 volt direkte til en enhet.Spenningen som leveres skal spesifikt samsvare med kravene til enhetene.

Kan jeg bruke en 5V 2A batterilader med en 5V 1A gadget?

En 12V DC strømforsyning er en adapter laget for å levere nøyaktig 12 volt direkte til en enhet.Spenningen som leveres skal spesifikt samsvare med kravene til enhetene.

Er en AC-adapter det samme som en DC-adapter?

Disse to begrepene brukes vanligvis synonymt, men strengt tatt refererer de til 2 særegne gadgets.En AC-adapter transformerer roterende tilstedeværelse fra en spenning til en annen, mens en DC-adapter konverterer roterende tilstedeværelse til direkte tilstedeværelse.Fordi den siste er mye mer utstrakt brukt, er begrepet AC-adapter vanligvis brukt for å beskrive DC-adaptere.

 

Mer om strømadapter / telefonlader følg vår Facebook:Pacolipower

Vil du lese flere fantastiske artikler:bloggliste


Innleggstid: mai-06-2022